Hundklippning

När vi klipper din hundmåste den badas hemma dagen eller samma dag för att få ett bättre resultat. Det är viktigt att klippa/trimma sin hund med jämna mellanrum för slippa tovor och en ovårdad päls.
Man måste inte klippa hunden i standardens frisyr! Om du inte ska ställa ut kan du göra precis som du vill. Både Husse/matte och hunden, mår oftast bättre om den klipps kort och lättskött, speciell l sommartid.
När jag klipper din hund, använder jag sax eller klippmaskin eller både och. Rekommenderar att klippa sin hund i tre månaders mellanrum.

Pris:

Hund små 1- 3 kg- 850 kr
Hund mellan 3-5 kg 900 kr
Hund stor 5- 10 kg 950 kr

Hundtrimning

Trimhundar ska EJ badas ca 2 veckor innan trimning! Detta för att pälsen skall lossa bättre när man trimmar och den inte gör ont.
Om ägare är osäker på om pälsen är färdig för trim kan man försiktigt ta ett par hårstrån och dra snabbt medhårs för att kolla om pälsen är mogen.
Beroende på ras och pälsens tillväxt cykel så kan man trimma dem 1-6 gånger per år. På de flesta terriers och schnauzers kan man om man trimmar med 8-12 veckors intervall hålla vad man kallar en rullande päls. Då sätter trimningen igång tillväxten av ny sträv päls.

Pris hund upp till 5 kg: 1300kr
Pris hund från 5 kg: ring om pris

Kom ihåg att boka klipptid ett par veckor innan det är dags!
Ring för tidsbokning: 0739601554

OBS! Ej avbokat besök debiteras fullt pris